1.000x gratis lunch voor 2!

We mogen weer #SAMENLUNCHEN op kantoor en op school. Support jouw cateringrestaurant door de komende maanden extra vaak samen te lunchen. Hoe maak je kans?

 

  1. Nodig een lunchmaatje uit met een #SAMENLUNCHEN e-card
     
  2. Post een foto van jullie #SAMENLUNCHEN moment in het cateringrestaurant op facebook, instagram of twitter en tag @SAMENLUNCHEN


Tussen 1 oktober en 31 december 2021 geven we 1.000x een lunch voor 2 personen weg t.w.v. €10,-. Winnaars worden wekelijks bekend gemaakt via social media en ontvangen het bedrag op hun bankrekening.

Verstuur een e-card!

 

 

Verstuur een e-card

Waarom deze #SAMENLUNCHEN campagne?

De catering-markt heeft een zware tijd achter de rug. Met de #SAMENLUNCHEN campagne willen we cateringrestaurants zo snel mogelijk weer vol krijgen als de kantoren en scholen weer meer bezocht mogen worden. Vanaf 25 september versoepelt het thuiswerkadvies; laten we de cateraars een zetje in de rug geven met #SAMENLUNCHEN!

Hoe werkt de win-actie?

Als je op social media een lunch-foto post in een cateringrestaurant en daarbij @SAMENLUNCHEN tagged maak je kans op 1 van de 1.000 gratis lunches. Wekelijks maken we de winnaars bekend; deze krijgen een geldbedrag twv een lunch voor 2 personen gestort op hun bankrekening.

Welke cateraars doen mee?

De actie is voor alle cateraars in Nederland op scholen en werkplekken. Op sommige locaties zal je ook #SAMENLUNCHEN communicatie vinden.

Initiatiefnemers

#SAMENLUNCHEN wordt mogelijk gemaakt door:

Founders


Friends